Vidnesbyrd fra Monica #HumanRise

Jeg kom til skade på mit arbejde, ung hjerneskadet fyr der rejste sig op af mig. Jeg gik et virdtraume/ prolabs. Og er endt i kroniske smerter i min ryg. Jeg har forsøgt at fastholde tilknytning til arbejdsmarkedet og da jeg efter mange sygeperioder hjælpemidler, paragraf 56 og div aftaler med chefen beder om hjælp. Sker der ingenting. Kommunen er en supertanker, der ikke kan vendes, jeg bliver opsagt, forlænget i sygedagpenge gr. Corona. Sendes af jobcenter til en ortopædkirurgisk læge, til trods for at jeg er færdigbehandlet tilknyttet en smerteklinik og der er ikke yderligere behandlingsmuligheder. Lægens udtalelse er mod alle andre læger, med løgn og latin. jeg klager over ham til patientklagenævnet, og han trækker senere sin erklæring tilbage! Pludselig raskmelder sagsbehandler mig administrativt. Og min sag ender i Ankestyrelsen. Imens jeg venter på Ankestyrelsen afgørelse, har jeg ingen indtægt og forsørges af min mand. Min læge henviser mig til arbejdsmedicinsk klinik, som sender mig videre til socialmedicinsk klinik og der vurdere lægen (som tidligere læger) at der er rodtryk i venstre side, at jeg har en væsentlig og varig nedsat funktionsevne, der er stationær og stabil og bør arbejdsprøves med henblik på flexjob. Jeg får medhold i Ankestyrelsen og mine sygedagpenge forlænges med 69 uger og planen er at jeg skal i arbejdsprøvning ift. Fremtidig flexjob.
Jeg henvises til anden aktør, hvor jeg har samtaler med en ung pige på 26 år som laver logbogsnotater ift. Aktiviteter jeg laver blandt andet finder jeg selv mulige praktiksteder. Undervejs i mit forløb, har flere opfordret mig til at flytte fra kbh kommune. Jeg er så heldig at jeg igennem mit pensionskasser får tilbudt en bolig i stueetagen i Gentofte kommune. Ved første møde i Gentofte lægger socialrådgiver op til pension eller flexjob. Det der tog kbh kommune 2 år, gør Gentofte kommune på 2 mdr. Nu venter jeg dog på at komme i arbejdsprøvning men socialrådgiver har ringet og undskyldt, der er ventetid, men der er en plan og en aftale. Mvh Monica Nørregaard Andreasen

Rejs dig for dig selv og andre med dit vidnesbyrd. Send en kort tekst og billede med #HumanRise her.

NYHEDSBREV

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag opdateringer om vores arbejde og events.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram