HVEM STØTTER VI?

KONTAKT OS

Sygdom betyder ofte store livsomvæltninger. Ikke kun for den, der rammes af sygdom, men ofte for hele familien. Det kræver meget at skulle navigere i et sygdomsforløb og samtidig honorere de krav, som velfærdssystemet stiller. En ganske vanskelig opgave at stå alene med, og som vi derfor vil støtte op om.

Sygdomsramte møder i dag et komplekst jobcentersystem, hvor koordinering, rådgivning og hjælp ikke er en selvfølge. Det betyder, at der samtidig med sygdom og behandling skal findes vej i en juridisk jungle af krav, rådighed, uforudsigelighed og afklaring. Noget som flere kalder "at famle i blinde i en mørk skov".

Hvordan hjælper vi

Vi hjælper mennesker med psykisk eller fysisk sygdom på tværs af diagnoser med juridisk bistand i jobcentersager. Vores mål er at hjælpe andre i mål - og samtidig give syge en nødvendig stemme i debatten.
Som en del af vores hjælp har vi ligeledes fokus på børn af sygdomsramte forældre. En desværre overset gruppe. For når mor eller far bliver ramt af sygdom er det selvsagt ikke en gratis omgang for børnene. Derfor bliver vores events fyldt med livsglæde også helt centralt for arbejdet i HumanRise.

KONTAKT OS

Vi arbejder ud fra følgende 3 kerneværdier

Professionel kærlighed

Livsglæde 

Vilje

Hvem kan modtage juridisk rådgivning og bistand:

Som syg med en sag i jobcentret kan du anmode om vores hjælp, når der er åben for tilgang. Vi hjælper på tværs af diagnoser og forsørgelsesgrundlag. Med udgangspunkt i vores værdier og en progressiv afklaring vurderer vi, hvem vi kan hjælpe med gratis juridisk bistand. 

Hvem kan deltage i børnearrangementer:

Som barn af en sygdomsramt forælder kan du deltage i vores sociale events.
LÆS MERE

NYHEDSBREV

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag opdateringer om vores arbejde og events.

smile linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram