Vidnesbyrd fra Gunnar #HumanRise

I 2013 fortalte jeg Gladsaxe kommune at da jeg boede en periode på Færøerne i 2002 til 2010 at de tilkendte mig højeste førtidspension. I 2010 flyttede jeg til Danmark, til Gladsaxe kommune. I 2013 efter mange forsøg på at komme i arbejde gav jeg jobcenter gladsaxe papirer fra Færøerne om at jeg fik højeste førtidspension der.
Da havde Gladsaxe mulighed for at bestille en speciallægeundersøgelse hos Klinisk Funktion i regionen. Men det ville jobcenteret ikke. Jeg kæmpede i 4 år for at få den undersøgelse.
I slutningen af 2017 blev jeg så vred at jeg sendte papirbreve til 21 byrådsmedlemmer i Gladsaxe, hvor jeg brugte 6 sider på at skælde kommunen ud over fejl og mangler i sagsbehandlingen gennem 4 år. Så fik jeg endelig den undersøgelse, og den førte umiddelbart til førtidspension. Men den kunne Gladsaxe have bestilt 4 år tidligere.
Da jeg ansøgte om førtidspension i 2015 og 2017, sjoflede Gladsaxe mig. Rehabiliteringsteamet indstillede begge gange til afslag på ansøgning om førtidspension. Aldrig før har en kommune sjoflet mig så groft som det. Rehabiliteringsteamet var inkompetent bemandet. Der var ikke nogen læge med speciale i psykiatri. Det burde der have været.

Rejs dig for dig selv og andre med dit vidnesbyrd. Send en kort tekst og billede med #HumanRise her.

NYHEDSBREV

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag opdateringer om vores arbejde og events.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram