Vidnesbyrd fra Tasja #HumanRise

Jeg er pædagog og blev syg i dec. 17. Vågnede op med meget hævede hænder og fødder. Blev af egen læge sendt til reumatologisk afd. hvor jeg fik et skud prednisilon. Det hjalp og de afsluttede mig. Så kæmpede jeg mig igennem foråret og sommeren, men i August 18 måtte jeg sygemelde mig pga smerter i stort set alle led, undtagen albuer og knæ. Jeg kunne nærmest ikke komme ud af sengen, men efter endnu en henvisning til reuma og et skud prednisilon (de tror det er leddegigt, men kan ikke give mig en diagnose), startede jeg op med 15 timer om ugen. I september 19 havde jeg så sidste arbejdsdag. Min arbejdsplads ville gerne have mig som fleksjob i eget job, men jobcentret sagde nej. De mente ikke at det var en god ide og ville gerne afprøve andre muligheder. Så efter 15 år i daginstitution som pædagog, skulle jeg nu være på kontor eller i callcenter. Jobcentret kunne ikke finde praktik til mig, men mit gamle arb. Ville gerne prøve mig af på kontoret. Det blev jeg så af to omgange pga corona, hvorefter rehabiliteringsteamet afgjorde at det ikke var en bred nok afklaring, så de ville ikke kigge på sagen. Min arbejdsplads ville nu gerne have mig som fleksjobber på kontoret. Jeg har nu været i afklaringspraktik fra 1. Oktober 21 - 31. Marts 22 og har skrevet udførlige rapporter om mit daglige energi og smerteniveau + hvilke arbejdsopgaver jeg har lavet og hvor længe jeg var der ( på minuttet) nu håber jeg så at få bevilget fleksjob denne gang, da den nye arbejdsplads også gerne vil have mig i fleksjob. Men som jeg siger til dem " jeg tror ikke på noget, før det er afgjort" da jeg efterhånden tænker at de holder mig i systemet, for selv at have noget at lave.
Jeg er dog glad for at ingen af lægerne har været i tvivl om at jeg er syg, for det hører man desværre også tit. Jeg træner 4 gange om ugen (styrketræning og varmtvandsbassin) bare for at kunne komme ud af sengen og klare de mest basale gøremål. Derudover har jeg været i forløb på smerteklinik og er pt i gang med et smertehåndteringskursus.

Rejs dig for dig selv og andre med dit vidnesbyrd. Send en kort tekst og billede med #HumanRise her.

NYHEDSBREV

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag opdateringer om vores arbejde og events.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram