Vidnesbyrd fra Mischa #HumanRise

Jeg anmeldte en arbejdsskade efter et fald ned af en trappe, hvor jeg slog min højre hofte voldsomt. Jeg kom tilbage i arbejde efter nogle dage, men min chef ville ikke tage hensyn og jeg blev sygemeldt en uge efter pga stress. Jeg var kørt så meget i sænk af min tidligere arbejdsgiver, jeg var ramt af stress i 10 måneder.. med samtaler om hoften oveni. Og som alle nok ved, kan man ikke få sygedagpenge så længe, så jeg måtte raskmelde mig da min tid på sygedagpenge var slut.. Selvom jeg slet ikke var klar. Jeg blev fyret, efter raskmelding.
Jeg har arbejdsskade igang på min hofte, som jeg i øvrigt selv måtte indberette, min daværende chef var ligeglad. Ligeså jobcentret, for jeg havde jo raskmeldt mig, så jeg kunne jo stå til rådighed for alt slags arbejde.. Jeg måtte rende på jobcentret i tide og utide og skrive jobansøgninger ud, selvom jeg ikke kunne/kan arbejde. AES, ville afslutte min sag, for jeg var jo ikke sygemeldt pga min hofte, men stress. Ja ja, bevares det var det der toppede det...
Jeg måtte i et halvt år, skrive ansøgninger ud hver uge, ellers får man jo ingen penge. Jeg blev igen sygemeldt, da jeg havde opsparet nok dage til at blive sygemeldt igen. Denne gang på grund af min hofte, så jeg kunne blive taget seriøst hos både jobcentret og AES, at jeg altså har de her gener, som gør jeg ikke kan arbejde på lige fod med alle andre.
Jeg har det okay, stress mæssigt, men jeg er slet ikke ovenpå, jeg er startet til psykoterapi.
Jeg får ikke andet end spørgsmål fra jobcentret om hvornår jeg vil kunne arbejde igen, prøver og tvinge mig ud i et aktivt forløb, selvom jeg ikke kan med min hofte. Spørgsmål til hvorfor jeg går til psykoterapeut, hvilket er meget personligt for mig, men det vil de blæse på, for de kan jo godt arbejde, så kan alle andre vel også eller???
Jeg er 24 år og stod det til mig, ville jeg hjertens gerne ud og tjene penge, jeg har mistet 10.000,- på at blive syg. Igen jeg er 24 år, jeg har et helt arbejdsliv foran mig, jeg VIL jo IKKE sidde hvor jeg gør, men det GØR JEG og ingen forståelse nogen steder. Jobcentret har den opgave at få folk ud i arbejde, ja... Men de tænker slet ikke over, at det nok ikke er alle der BARE kan det..
Nu er min tid snart slut på sygedagpenge igen, og jeg aner ikke hvad jeg skal stille op...

Rejs dig for dig selv og andre med dit vidnesbyrd. Send en kort tekst og billede med #HumanRise her.

NYHEDSBREV

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag opdateringer om vores arbejde og events.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram