Vidnesbyrd fra Miriam #HumanRise

Efter en bilulykke i 2011 har jeg pådraget mig en kronisk hjernerystelse. En varig hjernerystelse også kaldet PCS (post-commotio syndrom) er INGEN spøg! Smerter, kognitive problemer, lyd- og lysfølsomhed, et forstyrret nervesystem. Du har aldrig en fridag..
På trods af denne invaliditet har jeg forsøgt at bibeholde en rest af mit arbejde, men jeg må indse at min arbejdsevne er stort set mistet. Det var ikke min fremtidsdrøm. Langt fra.
Systemet har endnu ikke formået at finde en afklaring og jeg er på snart 11. år parkeret på kontanthjælp. Det er umenneskeligt hårdt og uværdigt. Og sørgeligt at VelfærdsDanmark ikke er lig med VærdighedDanmark
Det må vi kunne gøre bedre!

Rejs dig for dig selv og andre med dit vidnesbyrd. Send en kort tekst og billede med #HumanRise her.

NYHEDSBREV

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag opdateringer om vores arbejde og events.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram