Vidnesbyrd fra Marianne #HumanRise

Cykelstyrt, hjernerystelse med senfølger, kraniebrud, kæbebrud, brækket arm, bækkenbrud og en fantastisk arbejdsplads der var der for mig fra første sekund som hele tiden mindede mig om at jeg skulle passe på mig selv og bare ikke måtte overanstrenge mig da det var det værste jeg kunne gøre med en hjernerystelse (har en chef der har været igennem det samme). Alt gik godt lige indtil jeg ramte 2 måneders sygemelding da gik det offentlige helvede i gang (undskyld mit udtryk) Møder, møder, møder og endda på Teams og pr telefon pga Corona, dem der har haft hjernerystelse ved at lyd og lys er den værste fjende. Udarbejdelse af CV til Jobnet, møder med jobnet og min chef (som om han ikke havde nok at gøre med de opgaver jeg ikke var der til at løse. Fejl raskmeldt, bøvl med at få det rette op osv. osv. osv. Jeg ville bare gerne have min hverdag tilbage men alt mit overskud blev brugt til deres administrative helvede. Jeg valgte efter et år at raskmelde mig da både min arbejdsskiver og jeg selv var træt af det bureaukratiske helvede vi var landet i. I dag 1,5 år efter er jeg stadig mærket af min hjernerystelse, måske det ikke var tilfældet hvis jeg havde fået den ro jeg blev anbefalet af læger og alle andre fagpersoner.

Rejs dig for dig selv og andre med dit vidnesbyrd. Send en kort tekst og billede med #HumanRise her.

NYHEDSBREV

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag opdateringer om vores arbejde og events.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram