Vidnesbyrd fra Marian #HumanRise

Kom til skade (CRPS) med min hånd/underarm i 2015 og sygemeldt. Min daværende sagsbehandler ringede hver uge og sagde "nu bliver du jo raskmeldt i næste uge" velvidende at mine smerter tog til og jeg gik til en masse undersøgelser, inden diagnosen kom. Efter et halvt år på sygedagpenge, fik jeg besked om, at jeg røg på kontanthjælp, da jeg ikke kunne fortsætte på sygedagpenge. En bekendt i borgerservice fandt en paragraf, om at jeg godt kunne forlænges i sygedagpenge, selvom jeg var i gang med udredning og behandling. Skrev det til min sagsbehandler og vupti, så blev jeg forlænget i 1 1/2 år. Undrer mig over at man selv skal kende de forskellige regler og paragrafer, selvfølgelig altid godt at sætte sig ind i de ting, men ikke altid der fokus er, når man bliver ramt af sygdom.
Side note på min bekendte, som blev kaldt til tjenstlig samtale hos hendes chef, da hun havde hjulpet mig.

Rejs dig for dig selv og andre med dit vidnesbyrd. Send en kort tekst og billede med #HumanRise her.

NYHEDSBREV

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag opdateringer om vores arbejde og events.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram