Vidnesbyrd fra Mai-Britt #HumanRise

Blev sygemeldt fra mit elskede job for British Airways, med neurologiske symptomer i 2008. Min kamp for en diagnose, samt økonomisk grundlag, blev totalt smadret af Gribskov Kommune. Efter 2 arbejdsprøvninger, erklærede de mig 100 % uarbejdsdygtig, men forlange at jeg skulle optage lån i mit hus, for at forsørge mig selv (samtidig skulle jeg betale 48000 kroner i ejendoms værdi skat, af en indkomst på 0). Begrundelsen var at jeg ikke havde en diagnose. Jeg brugte 550.000 af mine egne penge, for en privat udredning , i marts 2020, fik jeg diagnosen fibromyalgi. Jeg har forsørget mig selv i næsten 10 år, mistet mit hus, mistet min opsparing, har måtte sælge mine smykker, samt børnenes legetøj, men mest af alt har jeg mistet troen på velfærds systemet, det er en illusion.

Rejs dig for dig selv og andre med dit vidnesbyrd. Send en kort tekst og billede med #HumanRise her.

NYHEDSBREV

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag opdateringer om vores arbejde og events.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram