Vidnesbyrd fra Lykke #HumanRise

En akut tur med ambulance med mavesmerter december 2019 endte ud med en operation, ønskebarnet havde sat sig som en graviditet udenfor livmoderen. Jeg får ved operation overskåret en nerve, og får konstateret allodyni i venstre side. Kommer på smerteklinik og får også konstateret fibromyalgi. Jeg går fortsat hjemme med store smerter, og ingen medicin til at tage dem, da jeg ikke kan tåle det. Har været i forskellige praktikker, skal nu også på endnu et smertekursus, samt klinisk funktion samtidig med at jeg er blevet sat på kompetence center. Jeg kan stadig ikke klare en hverdag herhjemme, og ingen i det offentlige har spurgt til min psyke efter tabet af ønskebarnet. Jeg har dertil også stress som blev konstateret da jeg var 5 år, så min "normale" stress niveau er hvor andre bukker under. Hvilket også forværre min sygdom. Jeg er nået dertil hvor jeg kæmper for at være mor for min pige, kæreste for min partner og Lykke for mig selv, samtidig med at min tilstand forværres. Jeg er konstant træt, benene giver efter og jeg falder alle mulige steder og kan slet ikke finde mig tilrette i det her pres. Jeg ønsker blot at trække mig og få en hverdag til at fungere, før jeg skal fokusere på arbejde og hvad jeg kan holde til efter jeg har klaret hverdagen.

Rejs dig for dig selv og andre med dit vidnesbyrd. Send en kort tekst og billede med #HumanRise her.

NYHEDSBREV

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag opdateringer om vores arbejde og events.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram