Vidnesbyrd fra Lene #HumanRise

Jeg er en kvinde på 34år. Jeg kom i 2020 ud for en ulykke hvor jeg brækkede ryggen. Fik dobbelt bækkenbrud og rygbrud. Blev opereret i bækkenet, men skruen var sat forkert ind, og havde ramt en nerve i ryggen. Jeg udviklere med det samme CRPS type 2 i højre fod/underben. Jeg kan ikke have fodtøj eller strømper på, og jeg har smerter 24 timer i døgnet. Jeg har haft mange skiftende socialrådgivere ved jobcenteret, den forrige ville sætte mig på ressourceforløb efter 1 år. Jeg klagede til hendes chef, da jeg mente at hun både var inkompetent og direkte løj overfor mig. Jeg har nu en ny rådgiver. Mine sygedagpenge hænger i en tynd tråd efter sygdom på 1,7 år. Der findes ingen helbredende kur for sygdommen, men sygehuset forsøger alt. Jeg har selvfølgelig tegnet en privat forsikring, der skulle sikre mig økonomisk når man ender sådan, men hvis jeg starter i ressourceforløbscirkus, så går min forsikringsudbetaling til kommunen og ikke til mig. Og det kan i sidste ende, betyde at vi skal sælge huset. Da jeg er ung, kan jeg risikere at være i ressourceforløb i 5 år, hvilket er helt absurd. Jeg møder ikke meget forståelse fra jobcentret, da de er underlagt lovgivning, og ikke må møde og se det enkelte menneske.

Rejs dig for dig selv og andre med dit vidnesbyrd. Send en kort tekst og billede med #HumanRise her.

NYHEDSBREV

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag opdateringer om vores arbejde og events.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram