Vidnesbyrd fra Lene #HumanRise

Ja man bliver ikke rask af at være syg i kommunernes vold. Jeg kørte galt eller der var en bilist der totalskadet min bil da, hun kørte over for rødt. Jeg endte med kronisk piskesmæld og en højre side der blev forskubbet 1 cm op ifht.venstre side. Jeg var på intet tidspunkt sygemeldt trods store smerter. Jeg blev fyret en måned og 21 dage efter mit 10 års jubilæum. Jeg kom i job igen efter 16 måneder og så først i 2 x praktik og så på kontrakt 2x 6 måneder og til sidst fastansat. Det kunne jeg ikke holde til. Jeg lider i dag af panik- social,-generaliseret ,- og dødsangst, kronisk depression, mild ocd og sidst men ikke mindst ptsd.
Jeg søger førtidspension fordi jeg ikke kan mange mennesker, stå, gå sidde ret længe af gangen og larm støj det kan jeg slet ikke. Min sag er blevet forhalet fordi jeg har været igennem 5 sagsbehandlere og til sidst COVID-19. Men endeligt skal jeg i teamet og have afgjort min sag den 31. denne måned.

Rejs dig for dig selv og andre med dit vidnesbyrd. Send en kort tekst og billede med #HumanRise her.

NYHEDSBREV

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag opdateringer om vores arbejde og events.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram