Vidnesbyrd fra Lene H #HumanRise

Jeg sygemeldte mig efter flere års overvejelser d 1 februar 2022. Jeg har slidgigt 11 steder i kroppen, skoliose, lupus samt eftervirkninger fra en blodprop i 1997 grundet genfejl i blodet. Derudover har jeg haft smerter siden jeg var 12 år ( jeg er nu 47). Ydermere er jeg psykisk belastet med lidt pstd af kampen for min datters velbefindende da vi opdagede at hun har autisme. Min første "løn" på sygedagpenge var på 9.300 kr. dette dækkede ikke engang mine udgifter. Men dette var nu ikke det værste. Mødet med den ældre herre i jobcentret knækkede mig psykisk, og jeg gik grædende derfra. Jobcentret ville intet gøre for at hjælpe mig med at komme i betragtning til flexjob. De kunne tilbyde mig en fysioterapeut om 6 måneder når jeg havde solgt bil og andelsbolig (der er billigere at bo i end kommunens lejemål), og derudover kunne jeg komme ned på en lavere ydelse. Jeg har derfor været tvunget til at raskmelde mig, og søger nu jobs. Mine smerter....tjah, de bliver jo kun værre og værre.

Rejs dig for dig selv og andre med dit vidnesbyrd. Send en kort tekst og billede med #HumanRise her.

NYHEDSBREV

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag opdateringer om vores arbejde og events.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram