Vidnesbyrd fra Laila #HumanRise

Det er en skændsel at man efter et langt arbejdsliv som sygehjælper får en skade i ryggen og udover det har slidgigt ,ryger på sygedagpenge med forlængelse ,får en mengrad 5 % ,og vupti ryger på jobafklaring i 3 år ,med alle mulige forløb og praktikker ,og når da også lige at blive ulovligt raskmeldt ,som gør at jeg er på kontanthjælp i 6 mdr,inden jeg vinder min anke😢som forsørger
kort fortalt,er nu startet forfra i ressourse forløb 3 årigt og skal nu hele møllen igennem igen ,jeg har i forløbet fået stress,angst og depressioner ,medicin og er nu i min 2 praktik ,som slider mig ned psykisk og fysisk ....har 1 1/2 år tilbage i ressourse forløb .....
Ps:mistede mit midlertidige erhvervsevnetab da jeg røg ulovligt på kontanthjælp og har nu advokat på til at køre en retsag.
Tak for dig❤️

Rejs dig for dig selv og andre med dit vidnesbyrd. Send en kort tekst og billede med #HumanRise her.

NYHEDSBREV

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag opdateringer om vores arbejde og events.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram