Vidnesbyrd fra Kenzie #HumanRise

For over 5 år siden væltede jeg omkuld med udbrændthed. Jeg havde svært ved at blive rask, mine børn kom i mistrivsel og jeg fik en depression. Min mand fik Aspergers og ADHD diagnoser og forældreevne udskamningen omkring mine børns mistrivsel var virkelig svær at stå i.
Corona blev min ven, fordi hele min familie fik ro og jeg fik det bedre.
Når jeg kiggende ind i min krystalkugle så jeg yderligere 5 år uden ro i jobcenterets varetægt. Jeg meldte mig 1. Marts 2021 ud af mit ressourceforløb med en afbrændt hjerne og uden evne til at varetage et ordinær job. Jeg stolede på at jeg ville komme mig langt hurtigere end at blive i systemet.
Det viste sig nemlig, at vi er en neurodivergente familie. Vi skal 100% finde vores egen vej, for samfundets måde at hjælpe netop vores familie gør os syge.

Rejs dig for dig selv og andre med dit vidnesbyrd. Send en kort tekst og billede med #HumanRise her.

NYHEDSBREV

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag opdateringer om vores arbejde og events.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram