Vidnesbyrd fra Karina #HumanRise

Nov 2014 kommer jeg ud for en arbejdsulykke, hvor jeg får ødelagt min venstre skulder/arm. Kort tid efter bliver jeg opereret. Samtidig bliver jeg fyret. Jeg starter i arbejdsprøvning og på smerteklinik. Februar 2016 stopper jobcentret min sygedagpenge pga stationær tilstand. Min læge klager til jobcentret og jeg anker sagen. Desværre unden held. Jeg søger om ressourceforløb, men får afslag. Jeg forsætter i arbejdsprøvning i 2,5 år mere, uden nogen former for indkomst. I Jan. 2019 får jeg lavet lægeerklæring nr.18. I maj 2019 får jeg tilkendt fleksjob på 6 timer om ugen.
Ikke nok med at jeg lever med kroniske smerter, og ikke kan bruge venstre arm/skulder. Så kæmper jeg også med en depression, efter mødet med jobcentret. Min sag kunne være afgjort langt før, hvis man lyttede til min egen læge, smerteklinikken eller arbejdsmedicinsk afdeling.

Rejs dig for dig selv og andre med dit vidnesbyrd. Send en kort tekst og billede med #HumanRise her.

NYHEDSBREV

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag opdateringer om vores arbejde og events.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram