Vidnesbyrd fra Karina #HumanRise

Halvanden års mobning gjorde at jeg for 3,5 år siden kollapsede i toget på vej hjem fra arbejde. Blev hentet af en ambulance. Begyndte samtalermed min læge et år efter. Fik svær depression. Startede ved psykolog for præcis 2 år siden. Både læge og psykolog har anbefalet ro. Har en skidt barndom oveni. Min psykolog har diagnosticeret mig med type2 traumer, og både læge og psykolog har en kraftig formodning om jeg var kptsd. Trods anbefaling af ro, har jobcentret flere gange forsøgt at få mig i praktik. Det er nu medført en forværring af min tilstand. For 3 uger siden fik jeg dog en opringning fra Jobcentret. Jeg ville ryge nederst i bunken, for nu gad de ikke bruge mere tid på mig. De kom jo ingen vegne. Jeg fortalte, at det jo ikke fordi jeg ikke ville, men jeg kunne ikke. Det troede sagsbehandleren så ikke på, for jeg kunne jo tage med min datter til badminton, og også tage på weekend i London med min datter. Jo det er rigtig, men har en ven med som støttepædagog , og London ferien er en konfirmationsgave. Nu står jeg helt alene, Jobcentret har udover at tale nedladende til mig, så har de også frataget mig min mentor, min massage og det SATS medlemskab jeg lige havde aftalt med mentor. Den eneste hjælp jeg får, er af min læge, og så den psykolog jeg selv betaler for. Har hævet min pension for at have råd til psykolog. Jeg ved ikke hvor det ender. Er i Jobafklaringsforløb.

Rejs dig for dig selv og andre med dit vidnesbyrd. Send en kort tekst og billede med #HumanRise her.

NYHEDSBREV

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag opdateringer om vores arbejde og events.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram