Vidnesbyrd fra June #HumanRise

Jeg har i 30 år lidt af Hidrosadenitis Suppurativa der kun er eskaleret i årenes løb. En kronisk invaliderende sygdom uden mulighed for helbredelse. En uforudsigelig smertefuld og især psykisk belastende fysisk sygdom. Jeg har været på kontanthjælp i nok 15 år af selvsamme årsag. Jeg skal stadig kæmpe en kamp med systemet for at komme videre. Jeg har sat gang i at søge pension...men så kom corona!!! Nu er jeg i gang igen med den 6. nye sagsbehandler der jo godt kan se mit problem, men som må følge lovgivningen. Endnu en gang en GH hos ny læge. Jeg har præsenteret dem for fotos af min sygdom (da den er på intime områder også). Jeg er knækket psykisk -for jeg orker ikke mere. Økonomisk er alt i ruiner, psykisk er jeg væltet og fysisk er jeg mobilt begrænset da det er armhuler og nedre dele der er angrebet. Det er så hårdt. Jeg vil tusind gange hellere være rask, i arbejde og forsørge mig selv. Det kan jeg bare ikke.

Rejs dig for dig selv og andre med dit vidnesbyrd. Send en kort tekst og billede med #HumanRise her.

NYHEDSBREV

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag opdateringer om vores arbejde og events.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram