Vidnesbyrd fra Janni #HumanRise

Jeg er uddannet pædagog og arbejdede som socialpædagog på Retspsykiatrisk afdeling i Middelfart. Der blev jeg i 2017 overfaldet voldsomt af en meget farlig patient. Jeg lå med hjernerystelse i næsten tre uger og udviklede herefter PTSD. Det har efterfølgende udviklet sig til Kompleks PTSD i svær moderat grad. kronisk træthed, har en dårlig skulder og svær slidgigt i begge knæ. Jeg har fået lavet tre speciallægeerklæringer, der alle konkluderer at jeg er stationær, mine behandlingsmuligheder er udtømte. Min arbejdsevne er lig nul, en ubetydelighed og kan ikke udvikles. Alligevel vil Middelfart Jobcenter kaste mig rundt i manegen i et ressourceforløb med uforudsigelige tiltag. Der er altid noget nyt, de hiver på bordet når jeg er til møder, og det trigger mig enormt meget. Min tilstand er voldsomt forværret. Middelfart Jobcenter ved simpelthen ikke hvad de skal stille op med mig, da de ikke kan sende mig i praktik. De har modtaget en bekymringsmail omkring tiltag som praktik af min psykiater. Egen læge fraråder det på det kraftigste og kan ikke pege på skånehensyn, da jeg er så dårlig. Jeg har adskillige gange efter møder været ved vagtlæge, da jeg har så meget angst, at jeg ikke kan være i mig selv. Min medicin er blevet fordoblet, da jeg efter forrige møde fik det så skidt, at jeg havde selvmordstanker. Deres egen sundhedsafdeling har skrevet til dem, at der er ikke noget at gøre, og de kan ikke tilbyde mig noget, og en psykolog har skrevet til dem, at deres håndtering af min sag er kritisk og at det er direkte uetisk at tage flere fagpersoner ind over min sag og mig. Jeg brugte hele sommeren til at lave en funktionsevneattest der er valideret af egen læge og psykiater. Alligevel fortsætter dette show i Middelfart jobcenter, og det er så vanvittig hårdt og går ud over min familie, da de også bekymrer sig om mig, og det faktum at jobcentret forværrer min tilstand. Det er lidt som at slå i en dyne og Jeg ved faktisk ikke mere mine levende råd, andet end at jeg er træt, så uendeligt træt. Mvh. Janni Muxoll

Rejs dig for dig selv og andre med dit vidnesbyrd. Send en kort tekst og billede med #HumanRise her.

NYHEDSBREV

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag opdateringer om vores arbejde og events.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram