Vidnesbyrd fra Ina #HumanRise

Jeg er 46år gammel. Jeg har en del kroniske sygdomme. Jeg har hypermobilitet syndrom, kroniske smertesyndrom, kroniske migræne og dysleksi.

Jeg var på kontanthjælp i 20 år, hvor jeg kæmpede for at blive tildelt et ressourceforløb. Efter 20 års kamp fik jeg et ressourceforløb på 2 1/2 år, da de år var gået og jeg havde været i 3 praktik i sammenlagt 17 dage ( alle blev afbrudt pga manglende skånehensyn ) Da jeg kom for rehabiliteringsteamet undskyldte de for det mislykkede ressourceforløb og gave mig et ekstra på 3 1/2 år.
Jeg har nu været i 2 vellykkede praktikker, et på 3 måneder og et på 1 år og 2 måneder. Min arbejdsevne er blevet vurderet til 1 time pr uge med en 40% indsats. Alle behandlinger er afprøvet på alle mine sygdomme. Men alligevel er jobcentret fast besluttet på at sende mig i trænings og smerterhåndterings kursus.
Mit sidste praktiksted vil gerne ansætte mig i fleksjob. Men min sagsbehandler som er den 5. jeg har på 3 år, nægter at sende min sag til rehabiliteringsteamet før okt 2023. Også selv om rehabiliteringsteamet sagde at sagen kunne sendes før afsted.

Jeg har smerter i alle led muskler nerver. Alle mine 206 led går ud af led ved næsten alle bevægelser. Jeg bliver udmattet ved den mindste ting. Jeg har migræne anfald 23-27 dage om måneden.

Rejs dig for dig selv og andre med dit vidnesbyrd. Send en kort tekst og billede med #HumanRise her.

NYHEDSBREV

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag opdateringer om vores arbejde og events.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram