Vidnesbyrd fra Helle #HumanRise

Jeg er uddannet pædagog, Friluftsvejleder og Folkeskolelærer, men har siden jeg fødte min søn for 26 år siden, fået diagnosen først struma, og nu mange år senere, hashimotos. Det er 3. gang jeg er sygemeldt, nu lyder sygemeldingen på stress, og det er helt sikkert også arbejdsrelateret stress der forværret min kroniske autoimmune sygdom. Desuden har jeg borreliose, tinitus og mange og udmattende symptomer der udmatter mig og giver smerter.
Jeg er i jobafklaring med henblik på flexjob. Jeg stresses over at udredningen tager så lang tid, at jeg selv skal have overblikket og i særlig grad, at der ikke er nogen deadline på, hvornår jeg ude af jobcenterregi.
Det er opslidende og ødelæggende og til tider ikke til at holde ud.

Rejs dig for dig selv og andre med dit vidnesbyrd. Send en kort tekst og billede med #HumanRise her.

NYHEDSBREV

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag opdateringer om vores arbejde og events.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram