Vidnesbyrd fra Helle #HumanRise

To skuldre operationer, en operation for prolaps i lænden 2 knæ proteser indsat i henholdsvis 2019 og 2020. Endte med kroniske nervesmerter i begge knæ, fik konstateret grå stær på begge øjne nu døjer jeg med efterstær.
Har svær slidgigt i højre hånd og venstre er der en god del har mange smerter i begge hænder en en fornemmelse af ikke at kunne holde fast på ting. Døjer igen med skuldre smerter i højre skuldre har i dag været til ryngten med mit bækken med mistanke om slidgigt i hofter også yderligere skal jeg til undersøgelse på Kolding sygehus med mistanke om karpaltunnelsyndrom.
Allerede inden jeg fik den første knæ protese indsat fra tog Hedensted Kommune mine sygdagpenge og satte mig på jobafklaringsforløb det er nu 5 år siden jeg har ikke været i stand til praktik pga. for mange smerter og jeg går ekstremt dårligt pga. nervesmerterne tåler ikke medicin da jeg har kronisk mavekartar og spiserørsbrok hvilket er meget smertefuldt. Min læge anbefalede mig at søge seniorpension, men her har jeg fået afslag også ved Ankestyrelsen, da de kom frem til at jeg kun havde arbejde 16 1/2 år derpå søgte jeg om førtidspension men afslag igen også ved Ankestyrelsen, da de mener at jeg ville kunne opnå en god arbejdsevne. Jeg har søgt om bevilling til funktionstest i eget hjem men afslag igen ned jeg skulle ud og arbejdsprøves jeg bliver 62 i år jeg kan gå på pension som 67 årig. Tænker at jeg inden der ender på plejehjem hvis jeg lever så længe.

Rejs dig for dig selv og andre med dit vidnesbyrd. Send en kort tekst og billede med #HumanRise her.

NYHEDSBREV

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag opdateringer om vores arbejde og events.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram