Vidnesbyrd fra Helle #HumanRise

Jeg er 51 år. 21 år i hjemmeplejen, 11 år som sosu assistent. Fik en arbejdsskade i skulderen februar 21. Sygemeldt på fuld tid, startede på nedsat tid maj 21, smerter og nedsat bevægelighed, og hævelse af hånd/ arm tiltog. Fyret med 6 måneders varsel til 1/3-22, medmindre jeg kunne arbejde fuld tid 4 uger før. Pga sygeplejerske strejke blev jeg først opereret 8/11-21. Og kunne derved ikke nå op på fuld tid. Jeg spurgte om man kunne trække fyring en måned (var meget fleksibel, tog flere gange dobbeltvagter, byttede weekend osv, og var sjældent syg) det var ikke en mulighed. Så blev fyret pr 1/3-22. 11/3-22 meddeler jobcenter at de vurderer at jeg er arbejdsdygtig og de stopper mine sygedagpenge. Dvs de heller ikke hjælper med at komme tilbage til arbejdsmarkedet. Hvis jeg tog et arbejde nu, bare 5 timer om ugen ville jeg acceptere raskmelding. Pt har jeg ingen indtægt, og da skulder skal starte langsomt ved jeg ikke hvornår jeg tør starte. Dvs at jeg bliver nødt til at fraflytte mit rækkehus.
Hvis jeg havde fået lov at blive på sygedagpenge, komme i praktik var jeg sandsynligvis snart på fuld tid. Nu har jeg 0 timer (selvom der er mangel på SSA"er og jeg har ingen indtægt.
Jeg kan ikke se logikken.

Rejs dig for dig selv og andre med dit vidnesbyrd. Send en kort tekst og billede med #HumanRise her.

NYHEDSBREV

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag opdateringer om vores arbejde og events.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram