Vidnesbyrd fra Hanne #HumanRise

Jeg har siden 2005 været tilkendt fleksjob. Startede på 25 timer og siden gået gradvis ned i tid. Har været "sygemeldt" siden 2017 hvor jeg gik fra 20 timer til 12,5 timer. Var i en kort periode i 2018 i fleksjob i 8 timer, derefter i maj 2019 fået sklerodermi og ingen arbejdsevne tilbage. For rehabiliteringsteamet 8/12-20, blev spurgt af kliniskfunktion om jeg virkelig har sklerodermi. Hvor jeg fik "bevilliget" 2 års ressourceforløb med 1 praktik på 2x2 timer. Steg hurtigt til 50 mg morfin og inden jeg stoppede var jeg steget til 80 mg. Jeg havde ikke synderlig effekt af det men så mente min sagsbehandler da bare jeg skulle sættes yderlige op. Det sagde min læge nej til. Ny sagsbehandler mente at med mine lægepapirer lå sagen lige til højrebenet til førtidspension. Endnu engang mener kliniskfunktion jeg skal i ny praktik, fordi egen læge og jeg selv havde glemt at skrive hvad der udløser/skånehensyn. Pt. venter jeg på skriv om dette ved egen læge og så må vi se om jeg bliver tilkendt førtidspension. Funktionsevnebeskrivelse bliver lavet slut april og så skal vi have lavet den forberedende del af rehabiliteringsplanen samt ny lægeattest igen.

Rejs dig for dig selv og andre med dit vidnesbyrd. Send en kort tekst og billede med #HumanRise her.

NYHEDSBREV

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag opdateringer om vores arbejde og events.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram