Vidnesbyrd fra Hanne #HumanRise

Tab af erhvervsevne forsikring !
Jeg fik med tilbagevirkende kraft for ca 2 år 211.000 kr fra min tab af erhvervsevne forsikring, da jeg modtager pgf 34 skrev jeg selvfølgelig til jobc. for at oplyse om de penge og om noget skulle betale tilbage. Efter nogle uger kom en regning til mig på 336.000 kr ???? Jeg var lamslået og ringede med det samme - jo det er korrekt blev der sagt og du skal betale skatten tilbage nemlig.
Min fagforening kom på banen og efter regler om tilbagebet. ved praktik ophold, kursusophold osv var kommet på banen, endte det med efter 8 partshøringen fra jobc. som var umulige at gennemskue, at jeg skulle betale 179000 kr retur og ikke 336000 kr.
Jeg er i chok over at jeg skulle fortælle dem reglerne og at de til en der ligger ned, bare sender en regning på 336.000 kr. - Kæmper stadig med at mine penge ligger ved skat ? Men har haft en frivillig rådgiver til at hjælpe mig, så har fået ca 22000 tilbage og resten beholder skat og bruger som fradrag ...altså jeg får pengene gradvis tilbage ????
Bare et eksempel på kompentence mangel og empati

Rejs dig for dig selv og andre med dit vidnesbyrd. Send en kort tekst og billede med #HumanRise her.

NYHEDSBREV

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag opdateringer om vores arbejde og events.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram