Vidnesbyrd fra Claus #HumanRise

Arbejdsskade som følge af job hos politiet, som gav mig PTSD og angst blev mit exit fra dansk politi. I 2018 kørte jeg spritkørsel i forbindelse med at jeg fik et angstfald som følge af megen omtale af 18. maj 1993, hvor københavn gik op i røg og jeg var på job. Dagen efter (2018) var jeg suspenderet. Jeg blev underlagt kommunen, som gav følelsen af at være til besvær. I de 4 år der snart er gået fra jeg blev afskediget, har kommunen sendt mig i jobprøvelse og der lært mig at køre med en trillebør og bruge en kost. Jeg har flere gange givet udtryk for at jeg gerne vil arbejde med opgaver som er lidt mere udfordrende end at køre trillebør, men det har ikke kunne lade sig gøre. Jeg har siden min arbejdsskade (2006) ikke modtaget nogen henvendelse fra stat, kommune eller arbejdsgiver om hvordan mit fremtidige arbejdsliv skulle forme sig. Jeg havde ikke overskud til at hive fat i arbejdsgiver, kommune eller stat. Jeg henvendte til min fagforening, som gav mig følgende råd: Læg dig syg - bliv hjemme - så vil kommunen kontakte dig på et tidspunkt.
Jeg venter i skrivende stund på at Odense kommune tager stilling til mig - skal jeg i fleks, pensioneres eller noget helt tredie. Jeg sidder på sidelinien og venter. Kan ikke andet - Har mistet troen på mig og mine evner. De betjente jeg var sammen med 18. maj er mange blevet pensioneret før tid. De har fået svaglighedspension - en mulighed jeg ikke fik... Jeg føler mig overset, har mistet troen på mig selv og vores velfærdssystem.

Rejs dig for dig selv og andre med dit vidnesbyrd. Send en kort tekst og billede med #HumanRise her.

NYHEDSBREV

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag opdateringer om vores arbejde og events.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram