Vidnesbyrd fra Betina #HumanRise

I maj 2018 blev jeg uddannet social og sundhedsassistent og fik arbejde 1 juni.
4/7 kommer jeg til skade på mit arbejde i hjemmeplejen, der er en borger der skubber en ReTurn ned over mit håndled plus borgerens egen vægt. Jeg brækker mit håndled og går sygemeldt i 3 uger dog er hånden ikke bedre efter de 3 uger så bliver deltids sygemeldt, dette gør indtil december 2018 hvor jeg får af vide at jeg er blevet fyret.

1/1-2019 ryger jeg over på dagpenge dette er jeg på indtil September 2020 da jeg starter på pædagog uddannelsen

men efter 28 dage bliver jeg sygemeldt da jeg skal have lavet en kikkert undersøgelse i mit håndled da jeg stædig har mange smerter. Da jeg har været sygemeldt i en måned kontakter sygedagpenge kontoret mig for at høre hvordan jeg har det og om de ikke skal lave sådan noget aktivering så man kan se hvor mange timer jeg kan arbejde, dette siger jeg jo det vil jeg gerne og så bliver jeg sendt ud til quck Care. Desværre er det så uheldigt at alt bliver lukket ned så kommer ikke ud i noget praktik i marts bliver jeg så ringet op igen at nu må de godt lave praktik og om jeg var klar til det. Selvfølgelig er jeg det og ønsker at komme i en vuggestue , desværre går hende fra quck Care bag min ryg og aftaler med ham fra sygedage at jeg skal i en børnehave. Dette bliver jeg meget ked af over og siger at det ønsker jeg ikke.

Så begynder balladen desværre i maj måned bliver min fagforening og jeg indkaldt til et møde ham fra sygedagpenge mener ikke jeg er uarbejdsdygtig mere og godt kan varetage et job på 37 timer dog har sygehuset skrævet at dette kan jeg ikke og jeg har nedsæt bevægelig i min hånd plus kan ikke løfte mere ind 4 kg med min hånd. Der er også lavet en speciallægeerklæring som siger min hånd er stationær. Min fagforening siger en jobafklaring vil være det bedste for mig men dette vil ham fra sygedage ikke høre tale om han siger at han vil stoppe mine sygedagpenge dette gør han den 14/6/2021. Ham fra sygedage siger også til mig på mødet at jeg bare kan gå ud og finde mig et job hvor jeg kun skal bruge den ene arm.

I 4 måneder lever jeg af ingen ting da jeg ikke får nogle indkomst så dette er ikke særlig fedt. I oktober kommer jeg så på dagpenge igen da jeg ikke kan leve uden penge mere dog har jeg det ikke godt er meget ked af det.
Til det første møde på jobcenter på dagpenge siger min sagsbehandler at hun ikke kan kende mig sådan som jeg har det der er ikke den Betina hun kender, jeg siger til hende jeg har fået stress over at have været i systemet dog siger hun jeg skal ud i noget aktivering så jeg vælger at kommer ned til en anden på jobcenter. Starter op ved psykolog i oktober dog bliver hun langtidssygemeldt i januar og er ikke kommet tilbage det er så 3 måneder siden jeg har været ved psykolog nu.

Hende på jobcenter er meget sød og kan se jeg ikke har det godt. Hun har så sendt mig ud til en psykolog ude ved quck Care i februar for at jeg kan blive vurderet om jeg er arbejdsdygtig.

Kan fortælle jeg er uarbejdsdygtig da jeg både har fået stress og depression efter at have været i sygedage systemet. Så lige nu er jeg ved quck Care til nogle samtaler dog er ikke så stolt af dette da jeg i onsdags 1,5 time før jeg skulle være ved quck Care bliver ringet op at min virksomhedskonsulent er blevet langtids sygemeldt så jeg skal have en anden igen så har været meget nede da jeg ikke er tryg ved den nye hende jeg havde som bliv sygemeldt var jeg blevet tryg ved.

Rejs dig for dig selv og andre med dit vidnesbyrd. Send en kort tekst og billede med #HumanRise her.

NYHEDSBREV

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag opdateringer om vores arbejde og events.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram