Vidnesbyrd fra Anni #HumanRise

Jeg gik ned med stress for 11 år siden og endte i jobcentersystemet, og det eneste de nogensinde har kunnet hjælpe med, er når de har ladt mig få fred for dem, så har jeg kunnet få det bedre. Men så snart man har det lidt bedre, så bliver man jagtet fra det ene til det andet til det tredje igen.

Da jeg gik ned med stress igen i 2018 pga. jobcenterets press var der ikke nogen fred at få; jeg blev forsat jagtet i halvandet år! Jeg kunne intet, jeg boede i min seng i flere år, alt imens jeg blev truet og sendt ud i praktikker og andre "tilbud".

Så ja, hvor der var en arbejdsevne engang, er der absolut intet at komme efter mere. Men har jeg så fået en førtidspension, så jeg endelig kan få fred? Nej, for det er også en kamp man skal kæmpe!

Rejs dig for dig selv og andre med dit vidnesbyrd. Send en kort tekst og billede med #HumanRise her.

NYHEDSBREV

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag opdateringer om vores arbejde og events.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram