Vidnesbyrd fra Annette #HumanRise

Mit navn er Annette, jeg er 49 år uddannet SSh. Jeg har siden 2009 været syg, med brækket skulder, kronisk bækkenløsning, nervesmerter I ben/fødder, pcos, sukkersyge, stress, depression, søvn abnø, kronisk træt, piskesmæld , smerter i nakke, ryg og lænd. Fordøjelse/ maveproblemer, en snert af angst. Jeg har smerter 24-7,reumatolog på Vejle sygehus skrev jeg skulle have pension, at jeg trænger til ro. Men jobcenter har en anden mening. Jeg fik en Flex bevilling i 2014, men har aldrig fået et job. Men jobcenter sender mig på kurser I jobsøgning og praktikker, som ikke har råd at ansætte efter endt praktik. Jobcenter har foreslået jeg fik en fedme operation, så kan jeg da helt sikkert bliver helbredt og arbejde fuldtid. Undskyld jeg er til besvær for samfundet. Jeg er så træt af at være i systemet. Min og min familie livskvalitet er kun blevet dårligere efter alle de år I systemet. Jeg trænger virkelig til ro.

Rejs dig for dig selv og andre med dit vidnesbyrd. Send en kort tekst og billede med #HumanRise her.

NYHEDSBREV

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag opdateringer om vores arbejde og events.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram