Vidnesbyrd fra Anne #HumanRise

Fik cancer i min mavesæk i 2016. I 2017, mens jeg arbejder få timer om ugen på min arbejdsplads, stoppes mine sygedagpenge, overgår til 2 årigt jobafklaringsforløb. I januar 2018, ved et opfølgningsmøde imellem min sagsbehandler, jobkonsulent, bisidder og chef forlanges det, at jeg skal afklares i en anden virksomhed, og at min chef stadig skal vedblive med at betale min fulde løn. På den måde blev jeg tvunget til at opsige mit faste job, for at min arbejdskraft kunne stilles gratis til rådighed, for ellers vil jobcentret ikke afklare mig. I august 2018 fortæller min sagsbehandler mig og min bisidder, at jobcentret vil forlænge mit jobafklaringsforløb med yderligere 2 år, og at jeg formentlig derefter vil blive indstillet til et 5 årigt ressourceforløb. Det kostede mit forhold, så jeg måtte flytte. Flyttede til en anden kommune, hvor jeg i marts 2019 blev visiteret til fleksjob.

Min familie holder mig oppe.

Rejs dig for dig selv og andre med dit vidnesbyrd. Send en kort tekst og billede med #HumanRise her.

NYHEDSBREV

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag opdateringer om vores arbejde og events.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram