Vidnesbyrd fra Anne #HumanRise

2019 fik jeg en skade i ryggen på arbejde.
I 2år gik jeg fra læge, speciallæge, akupunktur, copeprojekt, og flere scanninger, men alt viste at der ikke var noget galt.
Jeg valgte 1,5 år efter et liv i konstant smerte helvede, at betale for en 2.opinion på privat hospital. Her kunne man godt se der var noget galt og fik en operation for 1 år siden. Stor prolaps fjernet og 4 skruer isat i ryggen.
Det værste har været smerterne men det allerværste har været den måde man er blevet behandlet på af kommunen. Indkaldt til 1. Møde efter 3 uger, hvor jeg knap kunne komme op af trapperne.
1.møde med job konsulent, hvor man får at vide man skal
" gå ordentligt".
Presset op i timer, selvom alle siger jeg presses for meget. Overbelastning forværrer.
2 dage før jeg skal opereres vælger kommunen at stoppe mine sygedagpenge. " Du er jo ikke syg", jamen jeg skal opereres om 2 dage? Desværre du passer ikke ind i vores kasser mere. Efter lang sej kamp med kommunen, imens jeg kom mig efter min operation, valgte de alligevel at forlænge sygedagpenge perioden.
Nu er der snart gået 1 år og jeg er bedre men bliver aldrig helt den samme igen. Bemærkning fra jobkonsulenten på sidste møde: " synes du skal droppe sociale arrangementer i weekenden".
Jeg er stadig sygemeldt på deltid og frygter sagens videre forløb. Tror bestemt det bliver en kamp.

Rejs dig for dig selv og andre med dit vidnesbyrd. Send en kort tekst og billede med #HumanRise her.

NYHEDSBREV

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag opdateringer om vores arbejde og events.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram